ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τι έγινε όταν ο 25χρονος ύποπτος ξυλοφόρτωνε τον ταξιτζή - «Τράβα πίσω, ρε!»

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τι έγινε όταν ο 25χρονος ύποπτος ξυλοφόρτωνε τον ταξιτζή -  «Τράβα πίσω, ρε!»

Όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια του ξυλοδαρμού του 54χρονου οδηγού ταξί από τον 25χρονο νεαρό μια ώρα πριν εμπλακεί στο θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 27/08, ανέφεραν στην κατάθεση τους οι δυο φίλοι του που βρίσκονταν μαζί του.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο νεαρός οδηγούσε το όχημα του με δυτική κατεύθυνση έχοντας ως ταχύτητα τα 5-10 χιλιόμετρα. Αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός ταξί που βρισκόταν από πίσω του να κορνάρει και ακολούθως να πάρει την δεξιά λωρίδα κυκλοφορία και να προσπαθήσει να προσπεράσει τον νεαρό.

Ακολούθως ο 25χρονος κατέβηκε από το όχημα του, άνοιξε την πόρτα του οδηγού και πριν προλάβει να αντιδράσει ο οδηγός ταξί, τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια άλλων δυο νεαρών. Πρόκειται για τον 25χρονο που ήταν συνοδηγός κατά την τροχαία σύγκρουση και ακόμη έναν. Οι δυο νεαροί βρίσκονταν εντός του οχήματος του 25χρονου κατά την διάρκεια του ξυλοδαρμού.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Του έσπασε το κεφάλι - Όλα όσα προηγήθηκαν του θανατηφόρου – Του έκαναν σήμα να σταματήσει

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι δυο νεαροί ανακρινόμενοι από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ισχυρίστηκαν πως προσπάθησαν να αποτρέψουν τον 25χρονο να κτυπήσει τον οδηγό ταξί. Πιο συγκεκριμένα, κατά την στιγμή που ξυλοφόρτωνε τον 54χρονο οδηγό, υποστήριξαν πως του είπαν:«Τραβά πίσω, ρε!».

Να σημειώσουμε πως ο 25χρονος ανακρινόμενος για την υπόθεση ξυλοδαρμού του 54χρονου οδηγού ταξί, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Πράγμα που έρχεται σε αντίφαση με τις καταθέσεις των δυο άλλων προσώπων, που βρίσκονταν κατά τον επίδικο χρόνο μαζί του.

Αξιό αναφοράς είναι πως η υπόθεση του ξυλοδαρμού ερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ το θανατηφόρο από την Τροχαία.

Το διάταγμα κράτησης του 25χρονου εκπνέει την Παρασκευή 02/06, με τους ανακριτές να εντατικοποιούν τις έρευνες τους έτσι ώστε να καταχωρήσουν την υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου.

Να σημειώσουμε πως τον 25χρονο επισκέφθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού  το βραδύ της Δευτέρας 29/05, φίλος του έτσι ώστε να του παραδώσει μικροποσότητα κάνναβης που είχε κρύψει σε συσκευασία τσιπς.

ΛΕΜΕΣΟΣ: 23χρονος προσπάθησε να προμηθεύσει με ναρκωτικά τον 25χρονο οδηγό του θανατηφόρου μέσα στις φυλακές

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αρνείται να μιλήσει ο συνοδηγός του μοιραίου διπλοκάμπινου – «Δεν τον γνωρίζω καλά» – VIDEO 

Υπό πενθήμερη κράτηση ο 25χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου για το θανατηφόρο της Λεμεσού

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ένταλμα σύλληψης για τον 25χρονο οδηγό – Σε σοβαρή κατάσταση ο άντρας που ξυλοκόπησε

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ζήτησε ένταλμα σύλληψης του 25χρονου οδηγού η Αστυνομία αλλά το απέρριψε ο Δικαστής – Τι έδειξε το αλκοτέστ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γνωστός στις Αρχές ο 25χρονος οδηγός του δεύτερου διπλοκάμπινου – Καταγγέλθηκε ότι ξυλοκόπησε ταξιτζή μια ώρα πριν

Συγκλονισμένη η Κύπρος από το τριπλό θανατηφόρο στη Λεμεσό – Βαρύ το πένθος φίλων και συγγενών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: «Πολύ επικίνδυνος ο δρόμος» - Φώναζαν εδώ και χρόνια οι κάτοικοι χωρίς να τους ακούσει κανείς – «Έπρεπε να πεθάνουν τα κοπελλούθκια για να συγκινηθούν;»

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο Μediterranean o άλλος οδηγός – «Πέρασα με πράσινο»

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: «Πέρασε με κόκκινο»- Στο δρόμο για το μεροκάματο - Στην δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονισμένος ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής από τα δύο τροχαία: «Σπαράζει η καρδιά σου ή όχι;»

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού – Αρνούνται οι συγγενείς των θυμάτων να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε

Τριπλό θανατηφόρο συγκλονίζει την Κύπρο - Νέα τραγωδία στη Λεμεσό

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top