80 αστυνομικοί στον Αγ. Δομέτιο - Έτρεχαν να διαφύγουν

80 αστυνομικοί στον Αγ. Δομέτιο - Έτρεχαν να διαφύγουν

Εντυπωσιακός ο αριθμός αστυνομικών στην επιχείρηση του Αγ. Δομετίου

Η συντονισμένη επιχείρηση στον Άγιο Δομέτιο προκάλεσε εντύπωση σε αρκετό κόσμο.

Ο λόγος ήταν η μεγάλη συμμετοχή μελών της αστυνομικής δύναμης. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, επιστρατεύτηκαν συνολικά 80 αστυνομικοί.

Πρόκειται για μέλη της ΥΚΑΝ, της ΑΔΕ Λευκωσίας, της ΥΑΜ και της ΜΜΑΔ.

Ο μεγάλος αριθμός ήταν απαραίτητος καθώς λόγω της ιδιομορφίας του ιπποδρόμου, υπάρχουν πολλές εισόδοι και εξόδου διαφυγής.

Όπως είχαμε σημειώσει, αρκετοί ξένοι υπαλλήλοι άρχισαν να τρέχουν προκειμένου να διαφύγουν, ωστόσο λόγω του επιχειρησιακού πλάνου, δεν απέφυγαν τον έλεγχο της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: Απαγορευμένα φαρμάκα εντόπισε η Αστυνομία σε υποστατικά προπονητών αλόγων

 

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας – Έξι συλλήψεις στον Άγιο Δομέτιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.