Έπεσαν οι υπογραφές για Champions League από το… Facebook!

Έπεσαν οι υπογραφές για Champions League από το… Facebook!

Συνεργασία με το Facebook, προκειμένου να μεταδίδει ζωντανά μέσω του διαδικτύου αγώνες του Champions League της περιόδου 2017/2018, υπέγραψε το Fox Sports!

Το κανάλι αθλητικών ειδήσεων, ιδιοκτησίας της Twenty-First Century Fox Inc, ανακοίνωσε ότι κάποιες αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα μεταδίδονται αποκλειστικά από το Facebook και το Fox Sports GO, ενώ κάποιες άλλες θα μοιραστούν στην τηλεόραση.

Εταιρείες κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook και το Twitter έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στο να υπογράψουν ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις, από τη στιγμή που το νεαρό τηλεοπτικό κοινό στρέφεται όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσουν αθλητικά γεγονόταν «βυθίζοντας» τις παραδοσιακές καλωδιακές εταιρείες.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE