ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό πλήρη έλεγχο οι δασικές φωτιές σε Πύργο Τυλληρίας και Λεύκαρα

Υπό πλήρη έλεγχο οι δασικές φωτιές σε Πύργο Τυλληρίας και Λεύκαρα

Τα αίτια που προκάλεσαν τη δασική πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε την Πέμπτη 29/06 στις 6 το πρωί κοντά στο φράγμα του Πύργου Τυλληρίας, διερευνώνται, αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 8 το πρωί αφού έκαψε 1 εκτάριο πευκόφυτου κρατικού δάσους. Έβαλε φωτιά στον Πύργο για να εκδικηθεί που δεν προσλήφθηκε από το Τμήμα Δασών Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν  14 υπάλληλοι του Τμήματος Δασών και 42 δασοπυροσβέστες με  8 πυροσβεστικά οχήματα, 1 πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,  τα δύο ενοικιαζόμενα από τη Δημοκρατία ελικόπτερα, ένα αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και δύο εθελοντές. Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις του Τμήματος Δασών για τυχόν αναζωπύρωση της φωτιάς. Υπό έλεγχο έχει, επίσης, τεθεί άλλη μικρή δασική πυρκαγιά που εξερράγη σήμερα το πρωί, κοντά στο σκουπιδότοπο Λευκάρων. Εμπρηστής έβαλε φωτιά στον Πύργο Τυλληρίας – Σε κινητοποίηση οι Αρχές Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top