ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ξέσπασαν» στο twitter οι πολιτικοί αρχηγοί μετά το ναυάγιο στο Κραν Μοντάνα – «Τι αχαριστία Θεέ μου; Ούτε ένα ευχαριστώ…»

«Ξέσπασαν» στο twitter οι  πολιτικοί αρχηγοί μετά το ναυάγιο στο Κραν Μοντάνα – «Τι αχαριστία Θεέ μου; Ούτε ένα ευχαριστώ…»

έσα κοινωνικής δικτύωσης και δη το twitter επέλεξαν κάποιοι εκ των πολιτικών αρχηγών για να δημοσιοποιήσουν ένα πρώτο σχόλιο ή αντίδραση στην εξέλιξη που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κραν Μοντάνα για το Κυπριακό. Ποικίλουν οι αντιδράσεις όσων πολιτικών αρχηγών επέλεξαν έσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τη διάσκεψη για την Κύπρο, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού επέλεξε να δώσει έμφαση στη διατήρηση της ελπίδας. Συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι «τώρα πρέπει να εκτιμήσουμε, να αντιμετωπίσουμε συλλογικά τις αρνητικές εξελίξεις και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή!». Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) Νικόλας Παπαδόπουλος, επίσης, στο twitter, προέβαλε τη θέση για νέα στρατηγική. Εγραψε ότι «η αποτυχία οφείλεται στην τούρκικη αδιαλλαξία» και πρόσθεσε ότι «αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι Νέα Στρατηγική & πίστη στο δίκαιο του λαού μας». Σε καταγγελία της τουρκικής στάσης προέβη ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας. «Καταγγέλλουμε  την τουρκική αδιαλλαξία, η οποία για μια ακόμα φορά οδήγησε την προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού σε ναυάγιο», έγραψε στο twitter. Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, έγραψε στο twitter, ενόσω η διάσκεψη ήταν σε εξέλιξη χθες: «Τι αχαριστία Θεέ μου; Ούτε ένα ευχαριστώ. Τους έδωσε εκ περιτροπής, ευρωπαϊκές ελευθερίες κ.λπ. και τον είπαν ‘λαϊκιστή’» Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top