ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία για οικογένεια στη Λεμεσό – Έχασαν το μόλις δυο ημέρων νεογνό τους

Τραγωδία για οικογένεια στη Λεμεσό – Έχασαν το μόλις δυο ημέρων νεογνό τους

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την πόλη της Λεμεσού. Βρέφος ξεψύχησε το μεσημέρι της Τρίτης 11/07 στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το άτυχο βρέφος γεννήθηκε στις 9/7 σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού. Την  Τρίτη 11/7 γύρω στις 11:00 το πρωί η Γερμανίδα μητέρα και βρέφος  πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στην οικία τους. Με την άφιξη μητέρας και του νεογνού στο σπίτι, μητέρα του αντιλήφθηκε πως το χρώμα του βρέφους δεν ήταν φυσιολογικό και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Το νεογνό εισήχθη άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου γύρω στις 14:00 το μεσημέρι ο Διευθυντής της Εντατικής διαπίστωσε τον θάνατο του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας το νεογνό είχε γεννηθεί με σύνδρομο Down. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου βρέφους θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του όπου θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα το πρωί της Τετάρτης 12/07.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top