ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συναυλία Πάνου Μουζουράκη στις 5 Αυγούστου στον Πρωταρά για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Συναυλία Πάνου Μουζουράκη στις 5 Αυγούστου στον Πρωταρά  για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

ong>Ο εκρηκτικός Πάνος Μουζουράκης, γνωστός για την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό του, κάνει σταθμό στην Κύπρο και σας προσκαλεί σε ένα ολοήμερο πάρτι στην παραλία, με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό - και όλα για καλό σκοπό! Η φιλανθρωπική συναυλία θα πραγματοποιηθεί ong>το Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα, στην πανέμορφη ong>παραλία της Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά. ong>Από τις 2:00μμ Live DJ Sets και Live Link θα σας κρατάνε συντροφιά, ενώ στις 7:00μμ θα ακολουθήσει ζωντανή εμφάνιση του κυπριακού ροκ συγκροτήματος ong>Prospectus, που θα δώσει τη σκυτάλη στον αγαπημένο Πάνο Μουζουράκη και το band του στις 9:30μμ για ένα ξεσηκωτικό πάρτι, ενώ από τις 12 στο μεσημέρι θα διατίθενται προς πώληση ποιοτικές επιλογές από street food και ποτά. Όλα τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση των ανθρωπιστικών προγραμμάτωνong> του Κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. ong>Εισιτήρια προπωλούνται σε όλες τις υπεραγορέςong> ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια στην τιμή των ong>€15 καιong> στην είσοδο προς €20. ong>Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 χρονών. ong>VIP εισιτήρια πωλούνται στο ong>DOWN TOWN LIVE στη Λευκωσία στην τιμή τωνong> €50. Με κάθε τέσσερα VIP εισιτήρια θα προσφέρεται ένα μπουκάλι premium ποτού δωρεάν. Για πληροφορίες για VIP εισιτήρια καλέστε στο τηλέφωνο ong>99 810011. ong>Χρυσοί χορηγοί της συναυλίας είναι η ΑΛΦΑ ΜΠΥΡΑ, η MTN και η Συνεργατική Κεντρική Tράπεζα (COOP).  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Τα μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διάφορα περιστατικά παγκύπρια κατά το τελευταίο τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας που αφορούσαν οχληρία, ρίψη κροτίδων, άναμμα λαμπρατζιών και άλλα αδικήματα που σχετίζονταν με τη νεανική παραβατικότητα. Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν σε αρκετές κλήσεις που αφορούσαν πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top