ΔΗΚΟ:«Χαμένος στις σελίδες των πρακτικών του δείπνου της 6ης Ιουλίου και χωρίς σχέδιο αντιμετώπισης για την επιστροφή των Μαρωνιτών στα κατεχώμενα ο ΠτΔ»

ΔΗΚΟ:«Χαμένος στις σελίδες των πρακτικών του δείπνου της 6ης Ιουλίου και χωρίς σχέδιο αντιμετώπισης για την επιστροφή των Μαρωνιτών στα κατεχώμενα ο ΠτΔ»

Πολιτική απόφαση του κατοχικού καθεστώτος για επιστροφή Μαρωνιτών στα υπό κατοχή χωριά τους με σκοπό την μονιμοποίηση της κατοχής, χαρακτηρίζει την πρόθεση του ψευδοκράτους το ΔΗΚΟ σε ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε την Πέμτη 26/7.

Για ενέργεια με σκοπό να κερδίσει τις εντυπώσεις διεθνώς μετά το αδιέξοδο στο Κραν Μοντάνα, κάνει λόγο το ΔΗΚΟ και συνεχίζει αναφέροντας ότι το ψευδοκράτος εκμεταλλεύεται την επιθυμία των προσφύγων να επιστρέψουν και να εκμεταλλευτούν τις περιουσίες τους. Ακόμα, η ανακοίνωσή αναφέρει ότι η Τουρκία έχει συγκεκριμένη στρατηγική, σε αντίθεση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, που σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, είναι χαμένος στις σελίδες των πρακτικών του δείπνου της 6ης Ιουλίου, ενώ δεν έχει κανένα σχέδιο για να αντιμετωπίσει τις τουρκικές επιδιώξεις. Τέλος, το ΔΗΚΟ αναμένει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρουσιάσει μέτρα για αποτροπή των σχεδιασμών της Τουρκίας στην επόμενη προγραμματισμένη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου και ταυτόχρονα ζητά να συζητηθεί η πρόταση στρατηγικής του Νικόλα Παπαδόπουλου που έχει κατατεθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.