ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οπαδός της ΑΕΛ έσπασε το πόδι του και μετά συνελήφθη

Οπαδός της ΑΕΛ έσπασε το πόδι του και μετά συνελήφθη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να παρουσιαστεί την Πέμπτη 3/8, 37χρονος οπαδός της ΑΕΛ από τη Λεμεσό, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης 2/8 κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα με την Αούστρια Βιέννης, προσπάθησε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες 37 περίπου λεπτά μετά την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Europa League μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – Αούστρια Βιέννης, που διεξήχθη στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα,  ένας φίλαθλος της Κυπριακής ομάδας ηλικίας 37 χρόνων από τη Λεμεσό, ανέβηκε στο συρμάτινο διαχωριστικό που χωρίζει τον αγωνιστικό χώρο με τις κερκίδες για να εισέλθει στο γήπεδο. Ωστόσο δύο περίπου μέτρα πριν κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο ο οπαδός έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του. Ασθενοφόρο μετέφερε τον 37χρονο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί έβαλαν το πόδι του στο γύψο. Ο άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top