ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το «μπαλάκι» στον Δήμο για την πτώση του μπαλκονιού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το «μπαλάκι» στον Δήμο για την πτώση του μπαλκονιού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου αναμένεται να εξετάσουν το περιστατικό της πτώσης μπαλκονιού στο κέντρο της Λεμεσού.

Του Χρίστου Ζήνωνος  Αρμόδια πηγή, μιλώντας στο ThemaOnline, εξήγησε ότι σε περιπτώσεις όπως η πτώση του μπαλκονιού το απόγευμα της Παρασκευής (11/8), μηχανικοί του Δήμου επισκέπτονται τον χώρο για αυτοψία. Δείτε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε και καταπλάκωσε όχημα Ακόμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αναμένεται να εξεταστεί, από τους τεχνικούς του Δήμου και το μπαλκόνι του 1ου ορόφου, αφού το μπαλκόνι που κατέρρευσε και καταπλάκωσε όχημα που ήταν σταθμευμένο, βρισκόταν ακριβός από πάνω του, στον 2ο όροφο. Αφού το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου είναι κατασκευασμένο από τα ίδια υλικά και με τον ίδιο τρόπο, υπάρχει πιθανότητα για κίνδυνο πτώσης και του πιο κάτω μπαλκονιού -υπό ορισμένες συνθήκες- ενώ ίσως να έχει υποστεί ζημιά κατά τη πτώση του πιο πάνω μπαλκονιού. Μέχρι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, να προχωρήσει σε επιδιόρθωση του μπαλκονιού ο Δήμος θα πρέπει να επιβλέπει την κατάσταση. Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, ανέφερε ότι η Πυροσβεστική έφτασε στο χώρο για προληπτικούς λόγους και αφού δεν υπήρχε κάποιος εγκλωβισμός ή οιοσδήποτε άλλος λόγος παραμονής τα μέλη της αποχώρησαν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top