Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται το 4χρονο αγγελούδι, Άρτεμις Φουρλά – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται το 4χρονο αγγελούδι, Άρτεμις Φουρλά – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες είναι οι στιγμές για την οικογένεια Φουρλά και τους οικείους τους, αφού θα χρειαστεί να πουν το τελευταίο «αντίο», στη μικρή Άρτεμις που απεβίωσε σε ηλικία μόλις 4 ετών.

Την Τρίτη 22 Αυγούστου κηδεύεται η Άρτεμις Φουρλά, στις 11π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Αγλαντζιά και καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της, να παραστούν. Η οικογένεια της 4χρονης Άρτεμις που έχασε τη άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, επιθυμεί όπως οι όσοι παραστούν να μην φορέσουν μαύρα, αφού το κοριτσάκι τους αγαπούσε πολύ το ροζ χρώμα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αγγελούδι του Λουκά Φουρλά, η τετράχρονη Άρτεμις, αποχαιρέτησε τα εγκόσμια – Ανακοίνωση Απόλλωνα Να σημειωθεί επίσης ότι η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια πριν ή μετά την κηδεία. Τέλος, να αναφερθεί ότι, τονίζεται πως εισφορές θα γίνονται μόνο στο ίδρυμα «Ελπίδα», για παιδιά με λευχαιμία και καρκίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE