ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκλονίζει ο Αλεξάνδρου για τον μικρό Λάμπρο (photo)

Συγκλονίζει ο Αλεξάνδρου για τον μικρό Λάμπρο (photo)

> style="text-align: justify"> >

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, δεν «κρατήθηκε» και μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς του φίλους την περιπέτεια του Λάμπρου Καλλένου που ζει μέσα σε νοσοκομείο του Ισραήλ, διότι «παλεύει» με το «θηρίο», το οποίο θα το… νικήσει!

Αναλυτικά:

«Νοσοκομείο Chaim Sheba Medical Center at Tel HaShome στο Ισραήλ. Να έχεις ζήσει 6 χρόνια σε νοσοκομείο είναι ίσως και αδιανόητο…πόσο μάλλον να είσαι μόλις 6 χρόνων! Δεν προσπαθώ να γράψω σενάριο για ταινία, το ζω, το βιώνω καθημερινά, σχεδόν ένα μήνα τώρα.

Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του μικρού Λάμπρου Καλλένου καθώς και όλης της οικογένειας, του πατέρα Παντελή, της μητέρας Χριστίνας που ζουν εντός του νοσοκομείου για 6 χρόνια τώρα αλλά και της 8χρόνης αδελφής του Λάμπρου που ζει στην Κύπρο αλλά αναμένεται να έρθει εντός των ημερών εδώ στο νοσοκομείο για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα έκτα γενέθλια του Λάμπρου.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top