ΛΕΜΕΣΟΣ: Εικόνες ντροπής - Πετούν ότι βρουν στους κάδους ανακύκλωσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εικόνες ντροπής - Πετούν ότι βρουν στους κάδους ανακύκλωσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ό,τι να ναι πετούν σε κάδους ανακύκλωσης μερικοί, αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, σε κάδο ο οποίος βρίσκεται στη Λεμεσό και σε αυτό τοποθετούνται ανακυκλώσιμες συσκευασίες κάποιοι πετάνε από σκουπίδια μέχρι και καναπέδες.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην ομάδα του Facebook, «Παράπονα Λεμεσού» και σε αυτές φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο δρόμο έχουμε μπροστά μας σαν κοινωνία στον τομέα της ανακύκλωσης. Ο χρήστης του Facebook που δημοσίευσε τις φωτογραφίες σχολιάζει:  «Πότε επιτέλους θα μάθουμε να ξεχωρίζουμε τα ανακυκλώσιμα υλικά? Τάχα τώρα η εικόνα αυτή δείχνει ότι είμαστε ευαίσθητοι κ χρησιμοποιούμε τους κάδους ανακύκλωσης.? Τα μισά είναι έξω από τον κάδο κ τα άλλα είναι σκουπίδια... Πολιτισμός...»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE