ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: 37χρονος που απεβίωσε στις Κεντρικές Φυλακές έμεινε άταφος – Ψάχνουν παντού να βρουν συγγενή

ΚΥΠΡΟΣ: 37χρονος που απεβίωσε στις Κεντρικές Φυλακές έμεινε άταφος – Ψάχνουν παντού να βρουν συγγενή

Κανένας συγγενής του 37χρονου Πολωνού, που ξεψύχησε στις Κεντρικές Φυλακές από ανακοπή καρδιάς λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του, δεν έχει εντοπιστεί. 

Δύο εβδομάδες περίπου μετά τον θάνατό του, και συγκεκριμένα από τις 11 Αυγούστου, η πρεσβεία της Πολωνίας στην Κύπρο, η οποία έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για τον θάνατο του 37χρονου, δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να εντοπίσει οποιονδήποτε συγγενή. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», όπου γίνεται αναφορά για το γεγονός, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, ούτε προφανώς θα είναι η τελευταία, σε έναν κόσμο που στροβιλίζονται οι απόκληροι φυσικά και οι χαμαιλέοντες. Όπως συνεχίζει να εξηγεί το ρεπορτάζ, ιατρικός λειτουργός ανάφερε στον «Π» ότι, άνθρωποι που έχουν πεθάνει στην Κύπρο και δεν είχαν εδώ κανέναν συγγενή, προέρχονταν δε από χώρες με εκατομμύρια πληθυσμού και μπορεί να μην βρέθηκε στην κατοχή τους κάποιο έγγραφο που θα μπορούσε να βοηθήσει, τουλάχιστον άμεσα στον εντοπισμό συγγενών, συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις να παραμείνουν στα νεκροτομεία, όχι για δύο και τρεις εβδομάδες, αλλά για μήνες. Παρομοίως και στην περίπτωση του 37χρονου Πολωνού, όπου η χώρα καταγωγής του έχει σχεδόν 38,5 εκατ. κατοίκους. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top