LIFESTYLE

Γίνεται κάτοικος της Δομινικανής Δημοκρατίας η Ελευθερία Ελευθερίου;

Γίνεται κάτοικος της Δομινικανής Δημοκρατίας η Ελευθερία Ελευθερίου;

Την πρώτη σεζόν προβολής του παιχνιδιού επιβίωσης, ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα, αν τελικά θα έμπαινε και με πιο ρόλο, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ!

Τώρα, που πλησιάζει ο καιρός για να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΪ, είναι λογικό πολλοί να πιστεύουν ότι η Κύπρια τραγουδίστρια, θα είναι σίγουρα μια από τις επιλογές των αρμοδίων για να συμμετάσχει στην ομάδα των «διασήμων». Ωστόσο, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town Κύπρου», απάντησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Survivor 2, μετά από σχετική ερώτηση από τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Παφίτη. Αρχικά η ερώτηση αφορούσε την προηγούμενη σεζόν, αν τελικά όντως της έγινε πρόταση από το κανάλι, με την Ελευθερία να απαντά «Ναι, είναι αλήθεια. Μου έγινε πρόταση, αλλά δεν μπορούσα να πάω, γιατί είχα σε εξέλιξη τη συνεργασία μου στο «Teatro» με τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη. Έτσι, δεν μπορούσα να πάω από τη στιγμή που είχα ήδη μια δουλεία – και δεν θα τους παρατούσα σε καμία περίπτωση. Δεν κρεμάω συνεργάτες ποτέ! Από την άλλη, δεν είχα ιδέα πως θα ήταν αυτό το παιχνίδι. Δεν ήξερα αν θα πήγαινε καλά, τι αποτέλεσμα θα είχε. Δεν σκέφτηκα καν την προβολή που θα μου πρόσφερε όλο αυτό». Ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετάσχει την νέα σεζόν απάντησε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ούτε με τον ΣΚΑΪ. Θα εξαρτηθεί από το αν θα μπορώ να το κάνω. Δεν ξέρω. Ποτέ δεν λέω ποτέ για τίποτε, αλλά θα φανεί στο τέλος. Αλλά και πάλι δεν θα αφήσω μια μελλοντική συνεργασία για να μπω στο Survivor. Αν έρθουν, όμως, οι συγκυρίες έτσι, θα το δω θετικά. Αλλά αν πήγαινα, θα το έκανα καθαρά για την εμπειρία. Όχι για την προβολή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top