ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Μετά τις προαγωγές ήρθαν και οι μεταθέσεις στην Αστυνομία- Νέα πρόσωπα σε σημαντικά πόστα

Μετά τις προαγωγές ήρθαν και οι μεταθέσεις στην Αστυνομία- Νέα πρόσωπα σε σημαντικά πόστα

Μετά από τις πρόσφατες προαγωγές στην Αστυνομική δύναμη, ακολούθησαν οι μεταθέσεις σχεδόν 15 αστυνόμων Β, προς συμπλήρωση κενών θέσεων που υπήρχαν σε Αστυνομικές Διευθύνσεις και σε τμήματα ή μονάδες.

Σε εκτενές ρεπορτάζ που παρουσιάζεται στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος" την Παρασκευή 15/9, σημειώνονται όλες οι μεταθέσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Αστυνομία. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι, ο μέχρι πρότινος βοηθός αστυνομικός διευθυντής Τροχαίας, Φίλιππος Παπαηλία (Αστυνόμος Α') αναλαμβάνει βοηθός αστυνομικός διευθυντής Διοίκησης στη Λεμεσό, ενώ στην ίδια Διεύθυνση, βοηθός διευθυντής Επιχειρήσεων, αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κατσουνωτός που αποχωρεί από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Ο μέχρι τώρα βοηθός αστυνομικός διευθυντής Λεμεσού, Νίκος Σοφοκλέους, αναλαμβάνει διοικητής Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, θέση που κατείχε μέχρι τώρα ο Γλυκέριος Λεοντίου, ο οποίος τώρα αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή γραφείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, ο μέχρι τώρα πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Αντρέας Συμεού, που προήχθη πρόσφατα, από αξιωματικώς πειθαρχίας στη Λεμεσό, αναλαμβάνει υποδιοικητής στη Λιμενική Αστυνομία. Ενώ, ο υποδιοικητής Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, Γιαννάκης Ξάνθου, αναλαμβάνει ταυτόχρονα και καθήκοντα υποστήριξης. Ο Αντρέας Κωνσταντίνου, που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Επαγγελματικών Προτύπων Επιθεωρήσεως και Ελέγχου, αναλαμβάνει βοηθός αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας. Η Κυριακή Λαμπριανίδου, από υποδιευθύντρια διοίκησης και εκπαίδευσης της Αστυνομικής Ακαδημίας αναλαμβάνει μόνο εκπαίδευσης, ενώ καθήκοντα διοίκησης αναλαμβάνει ο Αντώνης Αντωνίου. Στη Λάρνακα, διορίστηκε ως βοηθός αστυνομικός διευθυντής Διοίκησης ο μέχρι τώρα υπεύθυνος Τροχαίας της πόλης, Θωμάς Χατζήκυριακου. Από την άλλη, ο υπεύθυνος των αστυνομικών σταθμός Λεμεσού, Χρίστος Μούης, αναλαμβάνει ως βοηθός αστυνομικός διευθυντής στο Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Αρχηγείο Αστυνομίας και τέλος, ο αναπληρωτής υπαστυνόμος, Χάρης Ευρυπίδου, βοηθός αστυνομικός διευθυντής Επιχειρήσεων Τροχαίας, αναλαμβάνει παράλληλα καθήκοντα διοίκησης. Να σημειωθεί ότι οι μετακινήσεις θα ισχύουν από τις 19 Σεπτεμβρίου 2017. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ: Οι προαγωγές στην Αστυνομία – Οι 15 αξιωματικοί που γίνονται Αστυνόμοι Β΄ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top