ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ: Νεαρός ούρησε στο ιερό της εκκλησίας – Δεν παραδέχεται και δικάζεται – Τι λένε οι μάρτυρες

ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ: Νεαρός ούρησε στο ιερό της εκκλησίας – Δεν παραδέχεται και δικάζεται – Τι λένε οι μάρτυρες

Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει υπόθεση με 19χρονο, που φέρεται να ούρησε στην πόρτα του ιερού της εκκλησίας του χωριού του, στην Δρομολαξιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η κατηγορία ότι βεβήλωσε τόπο λατρείας του απαγγέλθηκε από το 2014. Ο ίδιος, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, φέρεται να ούρησε πάνω στην πόρτα του ιερού, στην πλαϊνή πόρτα και στον τοίχο της παλιάς εκκλησίας του Τιμίου Προδρόμου στη Δρομολαξιά. Ο νεαρός αρνήθηκε ενοχή υποστηρίζοντας ότι ούρησε στα αποχωρητήρια της εκκλησίας. Οι περίοικοι της εκκλησίας θα καταθέσουν ωστόσο, όπως προσθέτει το δημοσίευμα, ως μάρτυρες για τις πράξεις του 19χρονου, τον οποίον κατηγορούν και για πρόκληση ανησυχίας αλλά και κακόβουλες ζημιές. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.