ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φόβος και τρόμος σε κεντρική λεωφόρο – “Θέρισε” όσα αυτοκίνητα βρήκε μπροστά της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φόβος και τρόμος σε κεντρική λεωφόρο – “Θέρισε” όσα αυτοκίνητα βρήκε μπροστά της

Πείρε σβάρνα σχεδόν όλα τα σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην αριστερή πλευρά στην Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό και αφού σταμάτησε, έβαλε όπισθεν και άρχισε να κινείται προς τα πίσω με ταχύτητα σπέρνοντας τον τρόμο στους διερχόμενους οδηγούς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», γυναίκα οδηγός που οδηγούσε μικρό όχημα μαύρου χρώματος στην Λεωφόρο Μακαρίου στην Λεμεσό, γύρω στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, πήρε σβάρνα τα σταθμευμένα οχήματα που βρίσκονταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου κάνοντας περίεργα “οκταράκια”. Το όχημα λίγο αργότερα σταμάτησε απότομα, με την οδηγό του να βάζει όπισθεν και να κινείται με ταχύτητα προς τα πίσω, σύμφωνα με τον «Φ», σπέρνοντας τον τρόμο στους διερχόμενους οδηγούς που κοιτούσαν έντρομοι. Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε σε λευκό SUV όχημα πολυτελείας που ήταν σταθμευμένο σε περίπτερο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top