LIFESTYLE

Συνεργάτης της Ευριπίδου μιλά για την τραγική κατάσταση της διαγωνιζόμενης των Καλλιστείων που αποκάλυψε στην Πάνια το δράμα με τον σεξομανή πατέρα του παιδιού της που την ξυλοκοπούσε; - VIDEO

Συνεργάτης της Ευριπίδου μιλά για την τραγική κατάσταση της  διαγωνιζόμενης των Καλλιστείων που αποκάλυψε στην Πάνια το δράμα με τον σεξομανή πατέρα του παιδιού της που την ξυλοκοπούσε; - VIDEO

Η εκπομπή "Όλα Για Σένα" την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου καταπιάστηκε με το θέμα της Άννα Πόλιβικ από την Ρωσία που βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για να μιλήσει για τον δικό της Γολγοθά, αφού ο επί 5 χρόνια σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της ήταν μανιακός με το σεξ και την έστειλε πολλές φορές στο νοσοκομείο ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό.

Για την δική της εμπειρία και επαφή με την 29χρονη μίλησε η Έλενα Θεοδώρου, η οποία μίλησε on air για το όμορφο κορίτσι που γνωρίσαμε στον διαγωνισμό ομορφιάς του καναλιού του Αρχαγγέλου "Star Κύπρος". Όπως είπε η πανελίστρια της εκπομπής: "Την είχα γνωρίσει πριν από λίγο καιρό την Άννα και ήταν πολύ.... Δεν μιλούσε. Ήταν πολύ χαμηλών τόνων. Ίσως δεν το είχε ξεπεράσει. Και θα το πω, χαίρομαι που την βλέπω εδώ, έστω και πιο δυναμική... Τα λέει και ίσως νιώθει καλύτερα, ίσως το ξεπερνάει ίσως αλλάζει η ζωή της. Γιατί πραγματικά όταν την είχα γνωρίσει ήταν πολύ φοβισμένη. " Η Άννα ως καλεσμένη στην Αννίτα Πάνια ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τραγικές καταστάσεις που βίωσε στο πλευρό του πατέρα του παιδιού της λέγοντας: “Πήρε το κεφάλι μου και το χτύπησε στο πεζοδρόμιο. Μετά κάθισε πάνω μου και μου έδινε γροθιές στα πλευρά”. Δείτε όλα όσα είπε η Έλενα Θεοδώρου για την γνωριμία της με την Άννα στο video που ακολουθεί: Τα σχόλια στην εκπ[ομπή "Όλα Για Σένα" για την 29χρονη διαγωνιζόμενη των Καλλιστείων και όλα όσα είπε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top