ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο… ενδεκάδες για Ιδιάκεθ!

Δύο… ενδεκάδες για Ιδιάκεθ!

> style="text-align: justify"> >

Με το πέρας της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας η ΑΕΚ συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Ανόρθωση έχοντας από 23 βαθμούς.

Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 23 υπέρ και 10 κατά.

Μέσα σε αυτά τα 11 παιχνίδια της ΑΕΚ, ο Ισπανός κόουτς χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές. Σα να και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε δύο… ενδεκάδες, δηλαδή!

Σε όλα τα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος αγωνίστηκαν οι Ακοράν, Πάμπλο, Μοϊσόφ και Τέτε. Μεταξύ αυτού του καρέ μονάχα δύο έχουν τον απόλυτο λεπτών συμμετοχής, 990, και πρόκειται για τον τερματοφύλακα Πάμπλο και τον αμυντικό Μοϊσόφ.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top