Το ΕΛΑΜ έστειλε τα χρήματα του προστίμου στον 70χρονο από την Λάρνακα

Το ΕΛΑΜ έστειλε τα χρήματα του προστίμου στον 70χρονο από την Λάρνακα

Το ΕΛΑΜ έδειξε έμπρακτα την στήριξή του στον οικογένεια του 70χρονου, στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία του πρόεδρου του κόμματος και υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές, Χρίστου Χρίστου, στάλθηκε στον ηλικιωμένο το ποσό των 250 ευρώ, όσο ήταν και το ύψος του προστίμου. Θυμίζουμε ότι ο 70χρονος είχε κλέψει από υπεραγορά στην Λάρνακα φιλέτο κοτόπουλου αξίας 6 ευρώ και 40 σεντς, για να ετοιμάσει φαγητό για τον εγγονό του που έχει διαβήτη. Όπως είχε εξηγήσει, σε τοποθετήσεις του, υπήρξε καθυστέρηση στην καταβολή της σύνταξής του, γι΄ αυτό και είχε προβεί σ΄ αυτή την ενέργεια.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE