ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πολυτραυματίας ο 77χρονος πεζός – Συνεχίζονται οι εξετάσεις

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πολυτραυματίας ο 77χρονος πεζός – Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Συνεχίζονται οι ιατρικές εξετάσεις στον 77χρονο πεζό ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του αφού κτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε 25χρονη το μεσημέρι της Κυριακής 19/11.

Του Χρίστου Ζήνωνος Νεότερη ενημέρωση του ThemaOnline από αρμόδια πηγή, αναφέρει ότι 77χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο πολυτραυματίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η κατάσταση της υγείας του μέχρι και τις 16:00 της Κυριακής, δεν έχει γίνει γνωστή αφού εκτός από την περίθαλψη του ηλικιωμένου οι γιατροί βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της ακριβής εκτίμησης των τραυμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός πεζού στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος του Αγ. Αθανασίου Ο ηλικιωμένος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, επιχείρησε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής να διασταυρώσει τον παρακαμπτήριο δρόμο μεταξύ κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου και Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε 25χρονη, με κατεύθυνση προς Πάφο παρέσυρε τον άνδρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο 77χρονος Όσον αφορά την νεαρή οδηγό του οχήματος, δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Πάντως, σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν και αναγνώστες στη σελίδα μας, υπήρξε για αρκετή ώρα μετά το τροχαίο αυξημένη τροχαία κίνηση στον συγκεκριμένο δρόμο, λόγω των ερευνών που διενεργούσαν για ώρα τα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού. Η τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του νέου σοβαρού τροχαίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top