ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Shakespeare: «Έχω λόγο στην ενδεκάδα της Έβερτον»!

Shakespeare: «Έχω λόγο στην ενδεκάδα της Έβερτον»!

O πρώην τεχνικός της Λέστερ Craig Shakespeare έκανε δηλώσεις στη διάσκεψη τύπου της Έβερτον, ενόψει της «μάχης» με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στη θέση του Σαμ Άλαρνταϊς, ο οποίος είχε σημαντικό ιατρικό ραντεβού και δεν μπορούσε να το ακυρώσει.

Παρακάτω τα λόγια του έμπειρου προπονητή που ανήκει πλέον στο δυναμικό των «ζαχαρωτών» ως βοηθός:

Ποιος επιλέγει την ενδεκάδα: «Είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Η τακτική από τον κύριο Άλαρντάις όμως είχα και εγώ λόγο στην ενδεκάδα. Ο Ιανουάριος δεν έχει σχέση απλά είναι μια ευκαιρία για αυτούς να αποδείξουν στη νέα αρχή με τον νέο προπονητή να δείξουν τι μπορούν να κάνουν».

Αν κάποιος από τους παίκτες θα αγωνιστεί και την Κυριακή… «Δεν έχει σημασία η ενδεκάδα θα βγει από τις προπονήσεις. Μπορεί κάποιος που θα παίξει αύριο αλλά και την Κυριακή. Δεν το βλέπουμε έτσι αλλά σαν μια καινούργια αρχή. Οι παίκτες αυτοί που δεν αγωνίστηκαν αύριο πρέπει να το δουν έτσι για να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Για το πως προσλήφθηκε ως βοηθός του κ. Αλαρντάις… Πως δέχθηκε μια πρόταση σαν βοηθός κι όχι σαν προπονητής… «Ο Αλαρντάις με πήρε τηλέφωνο και αμέσως δέχθηκα. Η Έβερτον είναι μια πολύ καλή ομάδα και είναι μια μεγάλη ευκαιρία που που παρουσιάζεται».

Για την πορεία της ομάδας που δεν είναι ιδιαίτερα καλή: «Δεν το βλέπουμε έτσι αλλά σαν μια καινούργια αρχή. Οι παίκτες αυτοί που δεν αγωνίστηκαν αύριο πρέπει να το δουν έτσι για να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Για το τι συμβαίνει με τον προπονητή… «Είχε ένα ιατρικό ραντεβού δεν μπορούσε να το ακυρώσει όμως δεν είναι κάτι σοβαρό». 

Θέλει καλό αποτέλεσμα για να δείξει ότι έκανε τη σωστή επιλογή και πήγε στην Έβερτον; «Όχι δεν το σκέφτομαι έτσι εδώ ήρθα στην Έβερτον να αποδείξω σε όλους ότι τόσο εγώ όσο και οι παίκτες, αξίζουμε. Είναι μια νέα αρχή και για μένα και για τους παίκτες».

Από τη μεριά των ποδοσφαιριστών μίλησε στις κάμερες ο Μοργκάν Σναϊντερλέν ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Σε κάθε παιχνίδι στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεικνύουμε πως αξίζουμε να παίζουμε στην ομάδα. Οπότε αυτό το παιχνίδι δεν είναι διαφορετικό».

Για ένα συμβάν που έγινε πριν ένα μήνα στην προπόνηση… «Όταν το διάβασα στην εφημερίδα εξεπλάγην και έκανα ήδη ανακοίνωση λέγοντας ότι είναι ψευδής είδηση. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο».

Για το κίνητρο του: «Σίγουρα ο νέος προπονητής είναι μια νέα αρχή για όλους. Έχω παίξει στα δύο τελευταία παιχνίδια από εμένα εξαρτάται τι μπορώ να κάνω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Στόχος η συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας»

Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Στόχος η συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας»

«Στόχος της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι να υπάρχει συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας, από το λιμάνι της Λάρνακας στη Λωρίδα της Γάζας», τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Θεόδωρος Γκότσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top