ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.04 το over στο Λίβερπουλ-Σουόνσι

2.04 το over στο Λίβερπουλ-Σουόνσι

Στην Αγγλία το ποδόσφαιρο δεν σταματάει ποτέ καθώς σήμερα διεξάγεται η καθιερωμένη Boxing Day, που αποτελεί το καλύτερο δώρο για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

Η Γιουνάϊτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο, υποδέχεται την εντυπωσιακή Μπέρνλι και ίσως δυσκολευθεί για να πάρει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στην δεύτερη θέση, ενώ αντίθετα, η Τσέλσι αναμένεται να επικρατήσει της Μπράϊτον χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πιό κάτω, η «μάχη φουντώνει», καθώς Αρσεναλ, Τότεναμ και Λίβερπουλ θέλουν να κρατήσουν άμεση επαφή με τις «ευρωπαϊκές θέσεις».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπέρνλι και θέλει πάση θυσία επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Λέστερ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Γιουνάιτεντ είναι ξεκάθαρο προβάδισμα για νίκη, καθώς η επιλογή για τον άσο προσφέρει 1.27, ενώ το διπλό για νίκη της Μπέρνλι δίνει 10.97. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 5.12. Όσον αφορά τα τέρματα, η απόδοση για το over παρέχει 1.80, ενώ η απόδοση για το under 1.98. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.41.

Τσέλσι-Μπράιτον

Η Τσέλσι υποδέχεται την Μπράιτον και θα έχει στην διάθεση της και πάλι την Μοράτα. Οπότε θέλει οπωσδήποτε νίκη μετά την απώλεια βαθμών απέναντι στην Έβερτον.

Η Megabet Plus προσφέρει φαβορί την Τσέλσι καθώς η απόδοση για τον άσο είναι στο 1.21, ενώ το διπλό για νίκη της Μπράιτον είναι 12.71. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 5.66. Στις αποδόσεις για τα γκολ που θα σημειωθούν, το over δίνει 1.69, ενώ το under δίνει 2.14. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο μεγάλο ντέρμπι είναι 2.43.

Λίβερπουλ-Σουόνσι

Η Λίβερπουλ έχει ανάγκη από ένα ξέσπασμα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα στην έδρα της, και θα κυνηγήσει παθιασμένα το τρίποντο. Η Σουόνσι δεν έχει να χάσει και πολλά και θα το παλέψει.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Λίβερπουλ είναι ξεκάθαρο φαβορί με απόδοση 1.13 στον άσο, ενώ το διπλό για νίκη της Σουόνσι προσφέρει 16.78. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 7.41. Όσον αφορά τα τέρματα, η απόδοση για το over παρέχει 2.05, ενώ η απόδοση για το under 1.75. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο μεγάλο ντέρμπι είναι 2.29.

Η Megabet Plus, η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχήματος στην Κύπρο, προσφέρει πολλές επιλογές για το μεγάλο ντέρμπι στην Ισπανία.

Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας, www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top