ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Αντιμέτωποι με 293 κατηγορίες οι δύο Κύπριοι – Παρουσιάζονται ενώπιον δικαστηρίου

ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ: Αντιμέτωποι με 293 κατηγορίες οι δύο Κύπριοι – Παρουσιάζονται ενώπιον δικαστηρίου

Την Παρασκευή 5/1, θα παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου στα Νησιά Φίτζι, οι δύο Κύπριοι που κρατούνται στις τοπικές φυλακές.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της σελίδας Fijivillage.com, τα δύο αδέλφια από την Κύπρο, Λ.Π και Κ.Π, φέρονται να συμμετείχαν σε πολλαπλές ύποπτες συναλλαγές σε ΑΤΜ τον περασμένο μήνα, και πλέον τίθενται αντιμέτωποι με 293 κατηγορίες, όπου θα τους απαγγελθούν το πρωί της Παρασκευής 5/1, στο Δικαστήριο Suva.

Οι δύο άνδρες είχαν προηγουμένως κατηγορηθεί από κοινού για 6 μετρήσεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που αφορούσαν $ 3.060, αλλά τα χρήματα που είχαν κατασχεθεί από αυτά ήταν $ 150.000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.