ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Ισχυρισμός Τιμολή πως τον ξυλοφόρτωσε η σύζυγος

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Ισχυρισμός Τιμολή πως τον ξυλοφόρτωσε η σύζυγος

Στις 14 Μάρτιου του 2018 θα πέσει η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης του φονικού της Παραμύθας που σημειώθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 2015 με θύμα τον 19χρονο Οδυσσέα Θεμιστοκλέους και δράστη τον ίδιο του τον πατέρα, Τιμολέων Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» την Τρίτη 16/01, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού επεφύλαξε την απόφαση του για τις 14 Μάρτιου μετά και την ολοκλήρωση των τελικών αγορεύσεων από τις δυο πλευρές.

Ο 73χρονος Τιμολέων αρνείται πως πυροβόλισε τον γιο του, ενώ η Κατηγορούσα Αρχή, με εκπρόσωπο της τον Ανδρέα Αριστείδη, υπογραμμίζει τη βαναυσότητα του εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αριστείδης επεσήμανε στην αγόρευση του πως ο κατηγορούμενος αφαίρεσε την ζωή του γιου του χωρίς να το μετανιώσει πυροβολώντας τoν εξ επαφής στην κοιλιά.

Βασικός μάρτυρας της υπόθεσης ο μεγαλύτερος αδελφός, Αλέξανδρος Θεμιστοκλέους ο οποίος ως βασικός μάρτυρας κατέθεσε ότι άκουσε τον πατερά του να λέει στον αδελφό του «εν θα κάμνετε ο, τι θέλετε, εννά σας παίξω». Μάλιστα ο μεγαλύτερος γιος προσπάθησε αν αφοπλίσει τον πατερά του με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει στον αέρα.

Σύμφωνα πάντως με την Κατηγορούσα Αρχή, η υπεράσπιση του κατηγορουμένου δεν έφερε ενιαία γραμμή για το ποιες ήταν οι συνθήκες που προβλήθηκε ο Οδυσσέας.

Αρχικά υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος δεν είχε καμία επαφή με το όπλο ενώ μετά υποστήριξε πως ο μεγαλύτερος αδελφός πυροβολισμέ τον Οδυσσέα.

Πάντως όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η υπεράσπιση του Τιμολέων ισχυρίστηκε πως η σύζυγος του 73χρονου και μητέρα του θύματος έλαβε μέρος σε ομαδικό ξυλοδαρμό του.

Η Κατηγορούσα Αρχή από πλευράς της επεσήμανε πως έχει διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τον εύλογο χρόνο η χαροκαμένη μάνα βρισκόταν στην δουλειά της .

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: «Άκουσα τον Αλέξανδρο να φωνάζει 'βοήθεια, βοήθεια'» – Συγκλόνισε η κατάθεση της γιαγιάς του Οδυσσέα

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top