ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι επιστροφές που δίνουν λύσεις στον Πέτεφ σε ένα σημαντικό ντέρμπι!

Οι επιστροφές που δίνουν λύσεις στον Πέτεφ σε ένα σημαντικό ντέρμπι!

Ντέρμπι καλείται να δώσει η Ομόνοια αύριο (17/1) κόντρα στον Απόλλωνα η Ομόνοια μέσα στο Τσίρειο σε παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για να γίνει την 2η αγωνιστική όμως αναβλήθηκε ελέω των υποχρεώσεων που είχε ο Απόλλωνας στην Ευρώπη.

To τριφύλλι μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες και ο Ιβάιλο Πέτεφ έχει αλλάξει το κλίμα στην Ομόνοια. Η ομάδα διανύει ίσως την καλύτερη φετινή της περίοδο, αρκετοί παίχτες ανέβασαν απόδοση και ο πράσινος λαός βλέπει το αγωνιστικό ανέβασμα εντός των τεσσάρων γραμμών. Η επόμενη δυάδα αγώνων θα κρίνει πολλά για την Ομόνοια (Απόλλων και ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο) όμως η αρχή θα γίνει αύριο (17/1) κόντρα στο συγκρότημα του Σοφρώνη Αυγουστή. 

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο τερματοφύλακας Νικολάι Μιχαίλοφ και ο Λουκάς Βύντρα καθώς δεν ήταν εγγεγραμμένοι στο ρόστερ την χρονική περίοδο που θα διεξαγόταν το παιχνίδι ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Κανού και Εκίθα (εδώ και καιρό απουσιάζει ο στόπερ της Ομόνοιας). Μετρά και επιστροφές όμως ο κ. Πέτεφ καθώς επανέρχονται οι Μαργκάσα, Δημητρίου, Μπρέβελντ και Χριστοδούλου (αναμένεται να αγωνιστεί βασικός ο νεαρός τερματοφύλακας). Ο Βούλγαρος τεχνικός θα καταστρώσει τα πλάνα του με μοναδικό σκοπό την νίκη που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία στο πράσινο στρατόπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top