Η αντίδραση του Προδρόμου για τα πέναλτι του ντέρμπι…

Η αντίδραση του Προδρόμου για τα πέναλτι του ντέρμπι…

Μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ και κατά την αποχώρηση των παραγόντων των δύο ομάδων, από το γήπεδο της πρωτεύουσας, ο ισχυρός άνδρας των «γαλαζοκιτρίνων», τα έβαλε με δημοσιογράφους…  για τα πέναλτι του ντέρμπι.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Λευκωσιάτικης ομάδας βγήκε στον χώρο της μεικτής ζώνης φανερά εκνευρισμένος και ρώτησε σε έντονο ύφος τους συναδέλφους δύο – τρεις φορές αν το δεύτερο πέναλτι του Ντε Καμάργκο ήταν πέναλτι με τους δημοσιογράφους φυσικά να μην παίρνουν θέση.

Επίσης ο Πρόδρομος Πετρίδης, ρώτησε και για την φάση του πρώτου πέναλτι που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ με κάποιους τολμηρούς δημοσιογράφους να του απαντάνε ότι ήταν δύσκολη φάση, με τον ισχυρό άνδρα των «γαλαζοκιτρίνων» της Λευκωσίας να γυρίζει την πλάτη και να φεύγει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE