ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΑΦΟΥ: Αναβλήθηκε η νεκροτομή – Ζήτησαν και ιδιώτη ιατροδικαστή

ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΠΑΦΟΥ: Αναβλήθηκε η νεκροτομή – Ζήτησαν και ιδιώτη ιατροδικαστή

Αναβλήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Popov Lioumpomir, 39 ετών από τη Γεωργία που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα την Πέμπτη 22/2.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία το πρωί της Παρασκευής 23/2, θα διενεργούσε την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 39χρονου, η διαδικασία αναβλήθηκε λόγω αιτήματος της οικογένειας για εξέταση και από ιδιώτη ιατροδικαστή.

Η νεκροτομή αναμένεται να διενεργηθεί με την νέα εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Ακαριαίος ο θάνατος του 39χρονου- Αφήνει ορφανά τα τρία του παιδιά

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος Popov, το μεσημέρι, γύρω στις 13:30 την Πέμπτη (22/2), είχε κατέβει σε αυλάκι βάθους οκτώ μέτρων για να το καθαρίσει μετά τη διάνοιξή του.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE