ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Ένοχος ο Τιμολέων – «Είσαι φονιάς» φώναζε η μάνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Ένοχος ο Τιμολέων – «Είσαι φονιάς» φώναζε η μάνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένοχο έκρινε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού τον Τιμολέων Θεμιστοκλέους, ο οποίος κατηγορείτο για τον φόνο του γιου του Οδυσσέα στις 14/10 του 2015.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Με την ανακοίνωση της απόφασης λίγο μετά τις 11:00 (14/03), η σύζυγος του κατηγορούμενου και πλέον καταδικασθέντα Τιμολέωντα Θεμιστοκλέους, αναφώνησε «είσαι φονιάς».

Ο Αλέξανδρος, γιος του καταδικασθέντα και αδερφός του θύματος, φώναξε προς τον πατέρα του «είσαι ψεύτης». Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Τιμολέων είχε ισχυριστεί πως ο Αλέξανδρος είχε σκοτώσει τον Οδυσσέα. Κάτι που δεν αποδείχθηκε ποτέ και είχε πικράνει τον Αλέξανδρο.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.