ΚΟΡΝΟΣ: Άφωνοι οι οδηγοί! Αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

ΚΟΡΝΟΣ: Άφωνοι οι οδηγοί! Αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Μπροστά σε ένα «σκηνικό» που δύσκολα συναντάς βρέθηκαν οδηγοί που κινούνταν το  βράδυ του Σαββάτου 24/3 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας παρά το χωριό Κόρνος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 20:10 όταν οδηγός οχήματος  μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου, οδηγώντας μάλιστα στη δεξιά λωρίδα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του αλλά και την ασφάλεια των υπόλοιπων οδηγών.

Τα κορναρίσματα φαίνεται να μην τον πτόησαν αφού συνέχισε κανονικά την πορεία του ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε από οδηγούς και η Αστυνομία που κάνει προσπάθειες να τον εντοπίσει αν και πιθανόν να έχει βγει από κάποια έξοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE