ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ-ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Εκ νέου στα δικαστήρια ο 35χρονος

ΠΑΦΟΣ-ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Εκ νέου στα δικαστήρια ο 35χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, αναμένεται να προσαχθεί εκ νέου ο 35χρονος από χωριό της επαρχίας Πάφου σε σχέση με την διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οχήματος ζεύγους δημοσιογράφων.

Την Τρίτη (27/3) εκπνέει το εξαήμερο διάταγμα κράτησης του 35χρονου και η Αστυνομία αναμένεται να αιτηθεί την ανανέωση της κράτησης του υπόπτου για την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου.

Η Αστυνομία στο διάστημα των έξι ημερών συνέχισε την λήψη καταθέσεων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του υπόπτου και από πρόσωπα που διαμένουν στην περιοχή της κοινότητας που διαμένει και ο 35χρονος.

Επίσης, συνεχίζονται οι εξετάσεις προς εξασφάλιση των στοιχείων και εντοπισμού του προσώπου που μετέβη μαζί του με τον ύποπτο στο πρατήριο βενζίνης, καθώς αναμένεται η Αστυνομία να εξετάσει και το δρομολόγιο που ακολούθησε ο 35χρονος, όπως και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της διαδρομής.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο του ζεύγους δημοσιογράφων ήταν σταθμευμένο σε καλυμμένο χώρο στάθμευσης στην αυλή της κατοικίας τους. Η φωτιά κατάστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο και προκάλεσε ζημιές στους εξωτερικούς τοίχους της κατοικίας καθώς και σε αυτοκίνητο γείτονα.

Ο 35χρονος παραδέχτηκε ότι τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο και του ζήτησε να αποσύρει δημοσίευμα που σχετίζονταν με καταζητούμενο πρόσωπο για διάπραξη ληστείας, λέγοντας του ότι φωτογράφιζε τον ίδιο, κάτι που έπραξε.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top