Ανάσταση με «μίνι Χειμώνα» -Μέχρι και χαλάζι θα πέσει στις περιοχές των καταιγίδων

Ανάσταση με «μίνι Χειμώνα» -Μέχρι και χαλάζι θα πέσει στις περιοχές των καταιγίδων

Χαµηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

 

Σήµερα, ανήμερα του Πάσχα, αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µετά το µεσηµέρι µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο µεµονωµένης βροχής. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις περιοχές των καταιγίδων ενδέχεται να πέσει και χαλάζι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και αργότερα κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά. Στις περιοχές των καταιγίδων ενδέχεται να πέσει και χαλάζι. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη ενώ την Τετάρτη αναµένεται άνοδος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE