Αυξημένη τροχαία κίνηση για Τρόοδος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυξημένη τροχαία κίνηση για Τρόοδος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πολλοί θα μετάνιωσαν που ξεκίνησαν για να πάνε στα χωριά τους αργοπορημένα.

Όπως διαφαίνεται και από την φωτογραφία που παρατέθηκε στο διαδικτυακό γκρούπ Cy Police Checkpoint αυξημένη τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την στιγμή (12:00).

Η φωτογραφία που είναι από τον δρόμο που ενώνει το χωριό Περιστερώνα με τον Αστρομερίτη δείχνει ότι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς είναι πολλή μεγάλη.

Παρά την αυξημένη τροχαία κίνηση θα πρέπει οι οδηγοί να είναι υπομονετικοί για να φθάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE