ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναμένονται καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Αναμένονται καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Tην Τετάρτη (18/4) ο καιρός θα είναι αίθριος. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι 3 Μποφόρ και τοπικά το απόγευµα µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα νότια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς, 3 µποφόρ και παροδικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στα δυτικά και ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (19/4) ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα.

Την Παρασκευή (20/4) και το Σάββατο (21/4) παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, ενώ το Σάββατο δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα.

Την Παρασκευή στην ατµόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση, και περαιτέρω πτώση το Σάββατο κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top