ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξέλιξη με Καλογερίδη- Άκυρος ο συναγερμός

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξέλιξη με Καλογερίδη- Άκυρος ο συναγερμός

 Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για σύλληψη των δραστών οι οποίοι εμπλέκονται στην φονική επίθεση εναντίον δύο μελών της Δύναμης το βράδυ του Σαββάτου 5/5 στον Ύψωνα.

Από την Κυριακή 6/5 με ανακοίνωση της η Αστυνομία καταζητούσε δύο πρόσωπα με τον ένα να συλλαμβάνεται τραυματισμένο το πρωί της ίδιας μέρας. Ο δεύτερος καταζητούμενος που φέρεται να είχε εμπλοκή στο περιστατικό ήταν ο Χαράλαμπος Καλογερίδης που σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, δεν σχετίζεται με το περιστατικά.

Συγκεκριμένα το μήνυμα της Αστυνομίας αναφέρει: Αναφορικά με Αστυνομική Ανακοίνωση προσώπου που καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση 1.Συνομωσίας για φόνο, 2.Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 3.Απόπειρας φόνου, 4.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, 5.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και 6.Ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαΐου, 2018, στην Λεμεσό, που αφορούσε στον Χαράλαμπο Καλογερίδη, 33 ετών, το εν λόγω πρόσωπο από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που έγιναν δεν φαίνεται να συνδέεται με την παρούσα υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE