ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Akakiko: H κορυφαία επιλογή ασιατικού εστιατορίου!

Akakiko: H κορυφαία επιλογή ασιατικού εστιατορίου!

Το πιο αγαπητό Ασιατικό εστιατόριο στην Κύπρο συνεχίζει να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές φαγητού.

 

Η Louis Hotels έφερε την ιδανική επιλογή για Ιαπωνική κουζίνα μέσω των εστιατορίων Akakiko, τα οποία κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ανεπανάληπτη ανατολίτικη γαστρονομική εμπειρία.

Τα Akakiko που έφεραν την Ασία στην Κύπρο, διατηρούν μια εξωτική ατμόσφαιρα εντός του χώρου τους που χαρακτηρίζονται και από το φιλικό πνεύμα αλλά και από τον επαγγελματισμό που διακατέχει το προσωπικό.
Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των πελατών τους για δημιουργία ξεχωριστών πιάτων για χορτοφάγους, τα εστιατόρια Akakiko, δημιουργήσαν τις καλύτερες vegetarian επιλογές στα εστιατόρια της αλυσίδας σε Λευκωσία, Λεμεσό και Άγια Νάπα.

Η υγιεινή διατροφή συνδυάζεται με το γκουρμέ στοιχείο που προσδίδει στα χορτοφαγικά πιάτα του Akakiko ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Χορτοφαγικές υπερτροφές, ζεστά ορεκτικά αλλά και κυρίως πιάτα περιλαμβάνονται στο μενού που δίνει τη δυνατότητα και για γευστική ικανοποίηση και για υγιεινή διατροφή.

Παράλληλα, ευαισθητοποιημένοι από τις νέες γαστρονομικές τάσεις, οι κορυφαίοι σεφ του Akakiko έχουν εντάξει στο μενού τους πιάτα χωρίς γλουτένη. Τα gluten free πιάτα συμπεριλαμβάνουν πιάτα με κρεατικά, γκουρμέ σαλάτες και επιδόρπια με φρούτα τα οποία εξασφαλίζουν ένα υγιεινό γεύμα.

Οι αγαπητές σαλάτες Akakiko Pokebowl είναι μια ακόμη γρήγορη επιλογή για μεσημεριανά υγιεινά γρήγορα γεύματα ενώ το πλούσιο μενού των εστιατορίων που περιλαμβάνει και τις καινούργιες δημιουργίες Robata είναι μια ιδανική επιλογή για παρέες που επιλέγουν κρεατικές δημιουργίες.

Η ποιότητα του φαγητού και η άψογη εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζει τα εστιατόρια Akakiko, είναι διασφαλισμένα από τους κορυφαίους σεφ αλλά και από το εξειδικευμένο προσωπικό του. Ο άψογα διακοσμημένος χώρος σε συνδυασμό με την φινέτσα και το στυλ είναι επίσης λεπτομέρειες που κατατάσσουν το Akakiko ως την ιδανικότερη επιλογή εστιατορίων με ασιατική κουζίνα.

Το Akakiko Nicosia βρίσκεται στην οδό Αχαιών 1, στην Έγκωμη, δίπλα στο HILTON PARK, ενώ το Akakiko Limassol βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου The Royal Apollonia στη Λεμεσό. Το Αkakiko Το Go βρίσκεται στην Λεωφόρο Nissi.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο:
Τηλ: 77778022 Για online παραγγελίες take away & delivery στο www.akakiko.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top