ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 54χρονη – Καταζητείτο από τις Ρωσικές Αρχές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 54χρονη – Καταζητείτο από τις Ρωσικές Αρχές

Στη σύλληψη 54χρονης, η οποία καταζητείται από τις Ρωσικές Αρχές για υποθέσεις απάτης, προχώρησαν την Τετάρτης (30/05) μέλη της Αστυνομίας στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.55 το βράδυ της Τετάρτης (30/05), η 54χρονη αφίχθηκε στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου με το ιδιωτικό της όχημα, με πρόθεση να κατευθυνθεί στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας. Σε έλεγχο που έγινε από μέλη της Αστυνομίας στο οδόφραγμα, διαπιστώθηκε ότι εναντίον της εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των Ρωσικών Αρχών, σχετικά με υποθέσεις απάτης που διαπράχθηκαν κατά το έτος 2016.

Εναντίον της εξασφαλίστηκε στη συνέχεια προσωρινό Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου η 54χρονη συνελήφθη τις πρωινές ώρες σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η 54χρονη αναμένεται να παρουσιαστεί την Πέμπτη (31/05) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εκδίκαση αιτήματος έκδοσης της στις Ρωσικές Αρχές.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE