ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φορτωμένος με παράνομο εξοπλισμό ο 35χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φορτωμένος με παράνομο εξοπλισμό ο 35χρονος

Με παράνομο εξοπλισμό παγίδευσης θηράματος εντοπίστηκε 35χρονος. Είχε στην κατοχή του 10 μαχαίρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης (30/05), μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 6 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 23 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου τύπου φλομπέρ, ένα δίκτυο παγίδευσης άγριων πτηνών, 21 σιδεροπαγίδες, έντεκα ξύλινα ξόβεργα, έξι ξόβεργα με κολλώδη ουσία μέσα σε αντίστοιχο αριθμό σωλήνων και δέκα μαχαίρια.

Όλα τα πιο πάνω αντικείμενα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 35χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της μεταφοράς εκρηκτικών υλών και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικών οργάνων.

Αναφορικά με τον εξοπλισμό παγίδευσης θηράματος που εντοπίστηκε στο όχημα, ενημερώθηκε σχετικά η Υπηρεσία Θήρας η οποία ανέλαβε για την εξώδικη ρύθμιση των αδικημάτων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου Νήσου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top