Στο Κέντρο υποδοχής αιτητών ασύλου στην Κοφίνου ο Πρέσβης του Κουβέιτ

Στο Κέντρο υποδοχής αιτητών ασύλου στην Κοφίνου ο Πρέσβης του Κουβέιτ

Ο Πρέσβης του Κουβέιτ Waleed Ahmad Al-Kandari, μαζί με ομάδα εθελοντών, θα επισκεφτεί το Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας (ΚΥΦΑΔΠ) στην Κοφίνου, για να δωρίσει πακέτα τροφίμων στους διαμένοντες. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου, στις 4:00 μμ.

Αναφέρεται δε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για σταδιακή αναδιοργάνωση και αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών του Κέντρου, ενώ προγραμματίζεται και η αναβάθμιση και καλύτερη οργάνωση της συνεργασίας και με το Εθελοντικό Σώμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε τους τελευταίους δύο μήνες σχετικά με τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο Μακάριος Δρουσιώτης στην υπόθεση Σάντη. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, με δήλωση του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη και παρουσίαση των ευρημάτων από τον εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Βύρωνα Βύρωνος. Το ThemaOnline σας μετέφερε ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE