ΠΑΦΟΣ: Παραλίγο νέα τραγωδία στην θάλασσα

ΠΑΦΟΣ: Παραλίγο νέα τραγωδία στην θάλασσα

Μετά τους δύο θανάτους στην θαλάσσια περιοχή της Αγ. Νάπας την Κυριακή (3/6) και την Δευτέρα (4/6), αποφεύχθηκε νέα τραγωδία, από τους ναυαγοσώστες, στην θάλασσα των Μανδριών στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ναυαγοσωστικό όμιλο «Κινύρας» Πάφου, γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (4/6), ηλικιωμένη Βρετανή τουρίστρια, καθώς προσπαθούσε να εισέλθει στην θάλασσα, ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Όπως σημειώνεται, λόγω της γρήγορης παρέμβασης των ναυαγοσωστών, η ηλικιωμένη γυναίκα, σώθηκε από τα κύματα που την κτυπούσαν και την σκέπαζαν, γλυτώνοντας της από πνιγμό.

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία των Μανδριών στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.