ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

To κινέζικο εστιατόριο της Λευκωσίας που πρόσθεσε sushi στο μενού του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

To κινέζικο εστιατόριο της Λευκωσίας που πρόσθεσε sushi στο μενού του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια νέα άφιξη στο μενού του εστιατορίου Ιmperial Chinese στη Λευκωσία διαθέτει όλα εκείνα που θα σε κάνουν να την λατρέψεις.

Το Ιmperial Chinese Restaurant βρίσκεται στην οδό Πορφύριου Δικαίου 14, στην Έγκωμη, κοντά στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και σε παράδρομο της 28ης Οκτωβρίου. Το Imperial Chienese θεωρείται μία στυλάτη value for money επιλογή!

 

Το Ιmperial Chinese Nicosia  φέρνει τη γεύση της Ασίας  στη Λευκωσία παρέχοντας νόστιμο φαγητό και πολύ καλή εξυπηρέτηση σε μια ζεστή και ζωντανή ατμόσφαιρα. Η νέα άφιξη που έρχεται να δελεάσει το κοινό, σε συνδυασμό με την ταϋλανδέζικη και κινέζικη κουζίνα που διαθέτει το Ιmperial Chinese Nicosia, έχει να κάνει με το παραδοσιακό ιαπωνικό φαγητό, σούσι, όπου πλέον μπορείτε να το απολάυσετε στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Το εστιατόριο πέραν λοιπόν από τα αυθεντικά κινέζικα και ταϊλανδέζικα πιάτα προσφέρει και μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκους συνδυασμούς σούσι.

Πάμε λοιπόν, στο ‘’ψητό’’ που αφορά και τα διάφορα πιάτα από σούσι που προσφέρει το μαγαζί. Γευστικές επιλογές, όπως το Crispy California που συνοδεύεται από Crab Stick, Sweet Chili Mayonnaise, Avocado, Cucumber και Tempura Flakes, τα Philadelphia Salmon που περιέχουν Salmon, Cream Cheese, Avocado και Black Sesame, αλλά και τα Prawn Tempura Roll τα οποία είναι Tempura Prawn με Avocado, Fig Sauce και Tempura Flakes καθώς και ποικιλία από platters σούσι για την παρέα.

Οι ιδιοκτήτες, νέα παιδιά, γεμάτα αγάπη και μεράκι γι’ αυτό που κάνουν, σας περιμένουν να δοκιμάσετε τις νέες λαχταριστές αυτές επιλογές.

Ιmperial Chinese Nicosia

Τηλ. Επικοινωνίας: 22 313960

FB https://www.facebook.com/ImperialChineseNicosia/

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top