ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μοναδική εμπειρία διακοπών στο LouisPaphosBreeze

Μοναδική εμπειρία διακοπών στο  LouisPaphosBreeze

Η Louis Hotels συστήνει το νέο ultra-all-inclusive θέρετρο της Κύπρου

Τον πρώτο μήνα ζωής συμπλήρωσε το LouisPaphosBreeze, με το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της LouisHotelsνα κλέβει ήδη τις καρδιές όσων το έχουν επισκεφτεί. Το ολοκαίνουργιο πανέμορφο θέρετροτης Πάφου ξεχωρίζει για τις αμέτρητες επιλογές και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του που προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια σε όσους επιλέγουν να περάσουν εκεί τις διακοπές τους.

Το LouisPaphosBreezeάνοιξε τις πύλες του την 1η Μαΐου και γιόρτασε τον πρώτο μήνα λειτουργίας του υποδεχόμενο 11 δημοσιογράφουςπου ασχολούνται με θέματα lifestyle. Οι εκπρόσωποι των media, μαζί με την παρέα τους και την οικογένειά τους, απόλαυσαν ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο μακριά από την καθημερινότητα και έζησαν από πρώτο χέρι τη ζεστή φιλοξενία και την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει η LouisHotels μέσα από τις μονάδες της.

Η άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό, οι επιβλητικές εγκαταστάσεις και η μοναδική θέα την στιγμή του ηλιοβασιλέματος μάγεψαν τους καλεσμένους, τους οποίους υποδέχτηκαν στο άκρως εντυπωσιακό lobby ο Γενικός Διευθυντής του LouisPaphosBreeze, κ. Μάκης Χριστοφή και η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Louisκ. Ειρήνη Λουκαϊδου και ακολούθως ξεναγήθηκαν στους χώρους του από τα στελέχη του ξενοδοχείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την μοντέρνα και μίνιμαλ διακόσμηση των εσωτερικών χώρων του ξενοδοχείου επιμελήθηκε εξειδικευμένη ομάδα της LouisHotels.

Οι 3 πισίνες, τα 2 μπαρ, το σπα, τα 2 εστιατόρια αλλά και τα πολυτελή, ευρύχωρα και πλήρως ανακαινισμέναδωμάτια του ξενοδοχείου φωτογραφήθηκαν από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι απόλαυσαν το μπάνιο τους στην μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου και χαλάρωσαν στα μπαρ της πισίνας. Η ημέρα έκλεισε με ένα γευστικό δείπνο στο εστιατόριο MezebyElliniko του ξενοδοχείου, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα υπέροχα μεσογειακά εδέσματα των σεφτα οποία περιλάμβαναν και επιλογές από χορτοφαγικά και glutenfree πιάτα.

Το ίδιο βράδυ, με την επιστροφή τους στα δωμάτια, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν μία έκπληξη-ένα κουτί με διάφορα μπαχαρικά από τα οποία εμπνέονται οι chefτου LouisPaphosBreeze, τις γευστικότατες συνταγές τους -όπως θυμάρι, δυόσμος κλπ- δώρο από τους οικοδεσπότες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top