TvONE: Αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Γενικός Διευθυντής – Βάζει ήδη το δικό του χρώμα

TvONE: Αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Γενικός Διευθυντής – Βάζει ήδη το δικό του χρώμα

Επιβεβαιώθηκε αυτό που αιωρείτο τις τελευταίες μέρες για τον νέο Γενικό Διευθυντή του TvONE.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline, τη θέση αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσαλακός, προτίμηση του ίδιου του νέου καναλάρχη, Σωκράτη Χάσικου.

Ο Γιώργος Τσαλακός, που μέχρι τον Απρίλιο του 2018 ήταν Διευθυντής Ειδήσεων του Alpha Κύπρου, αναλαμβάνει τις τύχες αναδιαμόρφωσης και αναγέννησης του καναλιού του Αρχαγγέλου.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, ο κ. Τσαλακός έπιασε ήδη δουλειά, τυπικά τουλάχιστον.

Επί τούτου, πηγή της ιστοσελίδας μας έκανε λόγο για παρέμβασή του στο επίμαχο θέμα του «Γλωσσαρίου για τη δημοσιογραφία στην Κύπρο».

Φαίνεται να μη συναινεί στην περαιτέρω ενασχόληση των δημοσιογράφων του καναλιού με το ζήτημα που συντάραξε τη νηνεμία στους κύκλους των εμπλεκόμενων.

Βέβαια, αυτό αναμένεται να κριθεί επί του αποτελέσματος…

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE