Αν τα περιπολικά δεν έχουν ελλείψεις, γιατί η Αστυνομία τα αναβαθμίζει;

Αν τα περιπολικά δεν έχουν ελλείψεις, γιατί η Αστυνομία τα αναβαθμίζει;

Ο συνάδελφος Μιχάλης Μενελάου δημοσίευσε εντός της ημέρας (17/07) το αποτέλεσμα δημοσιογραφικής του έρευνας για τα περιπολικά της Αστυνομίας, βάσει της οποίας αρκετά απ΄ αυτά παρουσιάζουν ελλείψεις.

Το αστυνομικό σώμα, από την πλευρά του, επιχείρησε λίγες ώρες αργότερα να διαψεύσει το ρεπορτάζ του ThemaOnline, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σημαντική αναβάθμιση του στόλου της Αστυνομίας σε ποιότητα και ποσότητα».

Και το εύλογο ερώτημα: Αν, ρε παιδιά, τα περιπολικά δεν έχουν ελλείψεις, εσείς γιατί σπαταλάτε δημόσιο χρήμα για να τα αναβαθμίζετε;

Και κάπου εδώ, τελειώνει η συζήτηση…

Υ.Γ. Το ThemaOnline έθιξε κατόπιν έρευνας ένα τρωτό σημείο του σώματος που επηρεάζει το έργο των απλών μελών της δύναμης, τα οποία φτύνουν καθημερινά αίμα για να είμαστε εμείς ασφαλείς. Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Αστυνομία -έστω κι αν επιχειρεί να διαψεύσει –εντούτοις προβληματίστηκε από την καλόπιστη κριτική μας.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.