ΚΥΠΡΟΣ: Θερμόαιμος 20χρονος χούφτωσε τα οπίσθια Κύπριας αστυνομικού –Καμπάνα από το δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ: Θερμόαιμος 20χρονος χούφτωσε τα οπίσθια Κύπριας αστυνομικού –Καμπάνα από το δικαστήριο

Ξέφυγε εντελώς 20χρονος στην Αγία Νάπα την περασμένη Δευτέρα (16/07).

Την ώρα που γυναίκα αστυνομικός εκτελούσε τα καθήκοντά της, της επιτέθηκε άσεμνα χουφτώνοντάς την στα οπίσθια.

Κι αυτό παρόλο που η εν λόγω αστυνομικός φορούσε στολή και περιπολούσε με συνάδελφό της ΜΜΑΔίτη στο κέντρο της Αγίας Νάπας.

Μετά την ειδεχθή του πράξη, ο 20χρονος Βρετανός προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο τον καταδίωξε το μέλος της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης που περιπολούσε μαζί με τη συνάδελφό του και κατάφερε να συλλάβει τον… θερμόαιμο ταραξία.

Ο τελευταίος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου την Τρίτη (17/07) όπου του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Ο νεαρός παραδέχθηκε την κατηγορία, ενώ έκανε λόγο για ατυχή ενέργειά του, αποδίδοντάς της σε κατανάλωση αλκοόλ από πλευράς του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.