ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κατάστημα iStorm στη Λεμεσό

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κατάστημα iStorm στη Λεμεσό

H iStorm, ο ειδικός της Apple, άνοιξε δεύτερο κατάστημα στην Κύπρο, στη Μαρίνα Λεμεσού. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου. Πυροτεχνήματα, εκπλήξεις, δώρα και μεγάλες προσφορές περίμεναν τους φίλους των προϊόντων της Apple, καθώς και ένα ξεχωριστό live, ειδικά για τα εγκαίνια, από τη γνωστή τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι και τις Fonέs.


Στόχος της iStorm είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων Apple και στη Λεμεσό, χαρίζοντάς τους μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Στο ολοκαίνουργιο κατάστημα στη Μαρίνας Λεμεσού, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων του αγαπημένου τους brand, καθώς και μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.
Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος είναι στη διάθεσή τους για να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις, πάντα σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, αντάξια της ποιότητας και καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.

Το νέο κατάστημα iStorm στη Λεμεσό συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της αλυσίδας στην Κυπριακή αγορά, δυο χρόνια μετά τα εγκαίνια του πρώτου στη Λευκωσία και είναι το όγδοο κατάστημα της μοναδικής Apple Premium Reseller αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο. Αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά, με στόχο την παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ενημέρωσης στον καταναλωτή γύρω από την τεχνολογία και τις προτάσεις της Apple.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα istorm.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top