ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς θανάτους στο δρόμο

Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς θανάτους στο δρόμο

Το να περάσουμε μια ολόκληρη μέρα χωρίς θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στους δρόμους της Ευρώπης, αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την σημερινή μέρα. Ένα στοίχημα που έθεσε, το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας TISPOL, που καλεί όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου, να βοηθήσουν ενεργά ώστε να κερδηθεί.

Όπως αναφέρει σε ανακοινωσή της η Αστυνομία Κύπρου, πρόκειται για την ετήσια εκστρατεία ευαισθητοποίησης της TISPOL «Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Θανάτους στο Δρόμο» (ΕDWARD) η οποία διεξάγεται σήμερα 19 Σεπτεμβρίου, για τρίτη συνεχή χρονιά. Ως μέλος του Ευρωπαϊκού αυτού Δικτύου, η Αστυνομία Κύπρου, μεταφέρει την εκστρατεία αυτή και στην Κύπρο.

Στόχος της εκστρατείας, είναι να μην χάσει κανείς τη ζωή του σε δρόμο της Ευρώπης κατά την σημερινή μέρα. Με τον τρόπο αυτό, η TISPOL επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το τεράστιο πρόβλημα των τροχαίων δυστυχημάτων, αλλά και να το εμπλέξει στην τεράστια προσπάθειά, που καταβάλλεται για επίτευξη του στόχου για μείωση των θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στο 50%, μέχρι το 2020.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top