ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από Θύρα 9 – «Ομάδα του λαού» (Πόσος κόσμος πήγε στο φιλικό της Ομόνοιας 1948)

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από Θύρα 9 – «Ομάδα του λαού» (Πόσος κόσμος πήγε στο φιλικό της Ομόνοιας 1948)

Η Θύρα 9 με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τοποθετήθηκε για την παρουσία της στο πρώτο φιλικό της Ομόνοιας 1948 και τη συνέχεια.

Μάλιστα δημοσιεύτηκε και φωτογραφία από το πρώτο φιλικό της Ομόνοιας 1948 ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες το παρών τους έδωσαν περίπου 600 άτομα.

Δείτε την ανάρτηση και τη φωτογραφία:

Στους μοντέρνους καιρούς που όλα γύρω μας καταρρέουν. Που οι αξίες και τα ιδανικά μπορούν να εξαγοραστούν αλλά και να αντικασταθούν με συμφέροντα προσωπικά στις πλάτες του Λαού. Κάποιοι μακριά από τις «πολυτέλειας» των μεγάλων συγχρόνων γηπέδων – φυλακών δείχνουν τον δρόμο.

Εμείς θα δείξουμε τον δρόμο. Τον διαφορετικό δρόμο,τον δρόμο της νίκης φτιαγμένης από καθαρά χέρια στηριγμένη στην μεγάλη ιδέα μας. Με μπροστάρη τον ΛΑΟ η ομάδα όχι μόνο θα χτιστεί οπως πρέπει αλλά θα μεγαλουργήσει. Είναι υπόσχεση στους ήρωες του 1948 αλλά και σε όλο αυτό τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει αυτή την πρωτοφανή προσπάθεια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα στελέχη μας που παλεύουν καθημερινά μέσα σε τόσες αντιξοότητες και κρατούν ψηλά την σημαία. Ταυτόχρονα τα καλούμε σε πλήρη εγρήγορση. Ένας μήνας πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας έχουμε πολλά να κάνουμε για να συνεχίσουμε να παραδίδουμε μαθήματα οπαδισμού.

«Εμείς που μεγαλώσαμε μαζί σου
Που δεν ξεχάσαμε την γέννηση σου
Και γίναμε αγκάθι του καιρού
ΟΜΟΝΟΙΑ ομάδα του ΛΑΟΥ»

Υ.Γ- Οι προετοιμασίες για το μεγάλο fan day είναι σε εξέλιξη. Στις 13 του Οκτώβρη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον κεντρικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.