ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο περιφερειακό συνέδριο της UEFA Γιώργος Κούμας και Φοίβος Βάκης

Στο περιφερειακό συνέδριο της UEFA Γιώργος Κούμας και Φοίβος Βάκης

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας και ο Γενικός Γραμματέας Φοίβος Βάκης εκπροσωπούν την ΚΟΠ στο περιφερειακό συνέδριο Ομοσπονδιών μελών της UEFA που διεξάγεται στο Βουκουρέστι.

Το συνέδριο πραγματοποιείται σήμερα με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τις Ομοσπονδίες της Αλβανίας, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, της Βουλγαρίας, της Κροατίας, των Σκοπίων, της Ελλάδας, του Κοσόβου, του Μαυροβουνίου, της Ρουμανίας, της Ρωσίας, της Σερβίας, της Σλοβενίας και της Τουρκίας καθώς και εκπροσώπων της UEFA.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των Ομοσπονδιών, τρόποι προστασίας της ακεραιότητας του ποδοσφαίρου, θέματα κοινωνικής ευθύνης, marketing και γενικότερα θέματα που αφορούν την προώθηση και την προστασία του αθλήματος του ποδοσφαίρου.

Πηγή: ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top